БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО КЪМ „РУБЕЛЛА БЮТИ“ АД

Коледа - най- хубавият , най-светлият  празник, на който си пожелаваме здраве, щастие и късмет. В светлия час край елхата много деца ще са изпълнени с очаквания . Ние вярваме, че мечтите се сбъдват, защото сме свидетели на поредица от благородни жестове от ръководители на предприятия в общината.

Ние - учениците и ръководството на СУ „Св. св. Кирил Методий“ - гр. Рудозем  изказваме нашата дълбока благодарност към Красимир Митев - Изпълнителен Директор на „РУБЕЛЛА БЮТИ“ АД – гр.Рудозем  за направеното дарение от  принтери и компютри, чрез които ще се подпомогне   обогатяването на материалната база в училището и се съдейства за подобряване на учебно-възпитателния процес. 

Вашият жест на съпричастност, приятелство и добронамереност са пример за нашите ученици. Вие доказахте ,че все още има ръководители на  предприятия, които милеят за добро, качествено обучение на нашите деца.     

Ние смятаме ,че имената на дарителите трябва да се изписват . Дарените имат нужда от реална човешка помощ, а дарителите - от топла дума. Отправяме към Вас нашата благодарност  и пожелания за светли празници,  благоденствие и просперитет. 

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА 2017 ГОДИНА