Резултати НВО 4 клас 2020/2021 учебна година

На 27 май 2021 г. се проведе националното външно оценяване /НВО/ по БЕЛ за IV клас.  Въпреки предизвикателствата, които извънредната епидемиологична обстановка постави пред учители и ученици, малките възпитаници на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Рудозем се справиха отлично с изпитът по БЕЛ. Според информация от МОН, средният брой точки за страната е 37,25 от максимални 50. Средната оценка за страната е много добър (5).

 Четвъртокласниците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Рудозем са се справили впечатляващо, тяхната средна оценка е отличен 5,70! Броят на пълните шестици е 37. Млада госпожица от 4“б“ клас е постигнала максимален резултат от 50 точки! Блестящите резултати са плод на неуморния труд и старание от страна на г-жа Марушка Странджалиева, г-жа Росица Кавалска и г-жа Вилияна Балканска, както и на ученолюбието на техните ученици.

Близък до средния за страната е и резултатът от НВО по математика, което се проведе на 28 май 2021 година. Малките математици от 4“а“, 4“б“ и 4“в“  клас са със средна оценка 4,67.  Броят на пълните шестици по математика е 9.